CMS modules by everest poker.

Volán Autósiskola

Köszöntjük a Volán Autósiskola weboldalán!

Nyomtatás

 

 

 

UTÁNKÉPZÉSESEK FIGYELEM !!!!!!

 

Kedvező TESZTELÉSI lehetőség

 

+3620/392-3971

 

Irodai nyitvatartásunk : H-Cs-ig 8-10 és 12-16-ig

 

Pénteken 8-10 és 12-14-ig

 


 
 

A Volán Autósiskola és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság „B”, „C”, „C+E” és „D” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez illetve GKI-hoz szükséges felkészítő tanfolyamok szervezésével és teljes körű ügyintézésével foglalkozik.

 

Autósiskolánk már E-learning formályában is lehetőséget nyújt az elméleti ismeretek elsajátítására, így otthonról az internet segítségével is felkészülhetnek tanulóink az elméleti vizsgákra.

 

Az autósiskola a képzésen túl szakmai tanácsokkal, egyéni tréningekkel is segíti volt, illetve leendő tanulóit.

 

A Volán Autósiskola által szervezett tanfolyamokkal kapcsolatos információk a fenti menüpontokban megtalálhatók.

 

 

Ha eldöntötted, hogy a Volán Autósiskolát választod a gépjárművezetői tanfolyam elvégzéséhez, nálunk szeretnéd megszereni a jogosítványod, akár a Jelentkezés menüponban is elküldheted tanfolyami jelentkezésed.

 

A jelentkezés beérkezését követően kiküldjük számodra e-mailben az általad megjelölt gépjárművzetői kategóriára vonatkozó további információkat.

 

A jelentkezés beérkezését követően a Volán Autósiskola következő tanfolyamának résztvevője lehetsz. A következő tanfolyamot az Induló tanfolyamok menüpontban találod, a megszerezni kívánt jogosítványhoz szükséges papírokról, egyéb információkról pedig a képzés menüpontban tájékozódhatsz.

 

 

 

 

 

 

Volán Autósiskola
Copyright 2012

©